Zoals u misschien al in de wandelgangen heeft vernomen, ga ik op 1 juli 2022 met pensioen en zal ik de praktijk overdragen aan mijn opvolgers dokter Levens en dokter Hoeks. Na 32 jaar als huisarts te hebben gewerkt, waarvan van 2000 tot 2020 samen met dokter Veenstra, is het tijd om me met andere leuke dingen bezig te houden. Ik heb het werk altijd met erg veel plezier gedaan en zal de vele waardevolle ontmoetingen met u zeker gaan missen. Het vertrouwen, dat u mij en onze medewerkers schonk, zal ik niet vergeten. 

Natuurlijk kan ik u niet allemaal persoonlijk bedanken. Mocht u daar toch prijs op stellen, dan is er op vrijdag 1 juli van 12.00 tot 16.00 uur in het Talmahuis, MFC de Stroming, Merwedestraat 54, gelegenheid om elkaar nog even te spreken en kennis te maken met mijn opvolgers.

Met vriendelijke groet,

J.A.M. Drenthe

 

Geachte heer, mevrouw,

Na anderhalf jaar met veel plezier te hebben gewerkt in huisartsenpraktijk Rivierenbuurt, ben ik verheugd en vereerd om mijn werk als vaste huisarts hier voort te zetten. Samen met mijn collega en echtgenoot Sander Hoeks zal ik de praktijk overnemen. 

Wij zijn huisarts geworden om een fijne band met onze patiënten op te bouwen. We bieden persoonlijke huisartsgeneeskundige zorg en willen huisartsenpraktijk Rivierenbuurt op vertrouwde wijze voortzetten.

Wij zien ernaar uit om u te leren kennen.

Met vriendelijke groet,

Afra Levens en Sander Hoeks

Inschrijven

U kunt zich bij ons inschrijven via het

Herhaalmedicatie

U kunt bij ons uw herhaalmadicatie aanvragen via onze medicijnlijn of via het herhaalmedicatieformulier.

 

Reizigersvaccinatie

Bij ons in de praktijk kunt u terecht voor een reizigersadvisering en -vaccinatie.

Patiëntenomgeving

Image