Patiëntenportaal

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken en medicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. Let op dit is alleen voor bestaande patiënten. Indien u geen patiënt bent dient u zich eerst in te schrijven via het inschrijfformulier onder de kop 'Praktijkinformatie'.

Heeft u vragen over deze omgeving? Werkt het niet? Lukt het niet om in te loggen? Kijk dan op de pagina met veelgestelde vragen: https://uwzorgonline.nl/veelgestelde-vragen/

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen. Per bericht graag één vraag stellen, op deze manier kunnen wij de vragen goed verwerken. Heeft u meerdere medische vragen, stuur dan meerdere berichten.

Voor niet-medische vragen over het portaal, kunt u terecht op https://uwzorgonline.nl/hulp/

Niet-medische vragen aan de praktijk, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Uw Zorg online app

De online diensten via de app gebruiken? Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Inschrijven

U kunt zich bij ons inschrijven via het

Herhaalmedicatie

U kunt bij ons uw herhaalmadicatie aanvragen via onze medicijnlijn of via het herhaalmedicatieformulier.

 

Patiëntenomgeving

Image